Jste zde

Domů » Aprica

Hotel Residence Serenella, Aprica

Italský hotel Residence Serenella v zimě

4-hvězdičkový hotel Residence Serenella se nachází v italských Alpách, u horského průsmyku Passo dell'Aprica, který spojuje údolí Valtellina a Val Camonica. Hotel se nachází ve středisku Aprica, asi 50 metrů od lyžařské školy pro děti. Nejbližší lyžařský vlek San Pietro se nachází cca 100 metrů daleko od hotelu, na sjezdovku se dostanete přímo od domu.

Hotelové zařízení bylo rekonstruován v prosinci 2006 a dnes je tak zařízeno v moderním designu s jasnými barvami a moderními nábytkem.

K ubytování nabízí 20 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), stylový lounge bar "Black Stone", restaurace, sluneční terasa, bezdrátový přístup k internetu (za příplatek) ve veřejných prostorách, internetový terminál, úschovna lyží, místnost na zavazadla, prádelna, pokojový servis, výtah.

Hostům je po dobu pobytu k dispozici bezplatné parkování, po check-out je možné využívat jen parkoviště za poplatek.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat lázeňské wellness centrum, kde najdete parní / turecké lázně, saunu, whirlpool, sprchy, klidovou zónu, fitness centrum. V létě je možné vypůjčit si jízdní kolo.

Za poplatek je solárium a následující služby - masážní a relaxační centrum, péče o obličej, péče o tělo a kosmetické procedury.

Pokoje a suity jsou zařízené v živých barvách, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, župany a pantofle, TV s plochou obrazovkou a se satelitním programem, bezdrátové připojení k internetu (za poplatek), psací stůl, královská postel - lůžka mají matrace z paměťové pěny, péřové deky a přehozy, kvalitní ložní prádlo.

Suity jsou prostornější a otevřené, mají navíc obývací prostor a kuchyňský koutek (plotýnka, mikrovlnná trouba, lednička a myčka na nádobí). Všechny pokoje mají krásný výhled na hory nebo do zahrady.

Stravování: Snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Residence Serenella s barem
Italský hotel Residence Serenella s wellness
Italský hotel Residence Serenella - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Residence Serenella 46° 9' 14.8644" N, 10° 9' 32.6052" E
Location

Aprica na Facebooku