Jste zde

Domů » Aprica

Hotel Cristallo Club, Aprica

Italský hotel Cristallo Club v zimě

Útulný 4-hvězdičkový hotel Cristallo Club se nachází na klidném místě, asi 200 metrů od centra městečka Aprica s nákupními a zábavními možnostmi. Leží přímo u lyžařské sjezdovky Baradello, zastávka skibusu je vzdálená asi 150 metrů. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti přibližně 5 kilometrů.

Hotel nabízí k ubytování 51 pokojů, dále k jeho zařízení patří elegantní přijímací hala, recepce, bezdrátové internetové připojení, výtah, panoramatická restaurace, piano bar, společenská místnost s krbem, lyžárna. Za poplatek je hotelová prádelna. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za příplatek (nutná rezervace předem).

Ubytovaní hosté mohou využít posilovnu, wellness centrum s bazénem, whirlpoolem, finskou saunou, tureckou lázní, zážitkovými sprchami. 1x za pobyt je návštěva wellness zdarma, jinak za poplatek, stejně jako masáže. Klubový hotel denně pořádá animační programy.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětská herna a miniclub (3 - 10 let, italsky).

Prostorné a příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, kabelovou televizí, telefonem, trezorem a minibarem (za poplatek), psacím stolem. Některé pokoje jsou s balkónem, všechny jsou nekuřácké.
Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu a servírovaná večeře výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Cristallo Club - wellness
Italský hotel Cristallo Club - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Cristallo Club 46° 9' 18.3744" N, 10° 9' 49.212" E
Location

Aprica na Facebooku